Disclaimer

Disclaimer


De op deze website getoonde informatie wordt door St Petrus met constante zorg en aandacht samengesteld. De door St Petrus verstrekte informatie is mede ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan.

De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd. St Petrus kan niet garanderen dat de informatie compleet, actueel en/of accuraat is.St Petrus aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik van de informatie die op deze site te vinden is.

De website en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van St Petrus Van de informatie die op deze site wordt aangeboden mag alleen na voorafgaande schriftelijke toestemming van St Petrus gebruik worden gemaakt.

De (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van St Petrus , welke geen eigendom zijn van St Petrus , deze zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van St Petrus

St Petrus aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door St Petrus worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen.